المتابعون

الأربعاء، 16 نوفمبر 2011

Banku likšana terapijas Power of HealingDr Ahmed H Saleh
Banku likšana terapija ir sena metode, radot vietējas sastrēguma. Jūs varat redzēt, tas ir pielietot daudzu civilizācijas kā ēģiptiešu, ķīniešu, arābu, grieķu, ... utt banku likšana, ko sauc Hijama ko musulmaņi, tā piemērošana piesūcekņiem, lai ādu izņemt stagnāciju, deguna asinis un dzīvības spēks, kā arī citas nemainīgs vai morbid humors. Parasti, kausi ir izgatavotas no stikla, bet tie var būt izgatavoti no bambusa, kaula, raga vai metāla.


     
Klasiskā metode, lai radītu iesūkšanas daudzums krūzītē ir izmantot uguns patērēt gaisu tajā. Bet vēl nesen, saspiežamā krūzes ar gumijas aizbāzni, vai krūzes žāvētas sūcot sūkņi tiek izmantoti arī. tā daļēja vakuuma ir izveidots tases novietoti uz ādas. Tas sastāda pamatā audos. Kad kauss ir palicis savā vietā uz ādas dažas minūtes, asins stāzi veidojas un lokalizētu dzīšana notiek, vai arī jūs varat darīt skrambas uz ādas skalpelis, tad taču kauss atkal Wet banku likšana terapiju vai asins nolaišana.
         
     
Banku likšana, var veikt vai nu mitra vai sausa. Dry banku likšana ir vienkārši laist piesūcekņiem uz ādas. Wet banku likšana, vai Scarification un banku likšana, ir sava veida asins nolaišana, kas ietver pirmreizējā griezumu uz ādas, bet pēc tam pielietot piesūcekņiem, lai izsūkt neliels asins daudzums
Banku likšana terapija ir liela nozīme attieksmei, tā spēja labot patoloģiskas izmaiņas organismā, kas izriet no līdzsvara zudumam vai traucējumi asinsrites un dzīvības enerģiju līdzsvaru, tādēļ, banku likšana plaša operācija, lai iegūtu labu veselību, atgūšana, dziedināšana .
Banku likšana terapijas ieguvumi ir daudz. Vispārējā, sistēmiskā līmenī, banku likšana uzlabo asinsriti un limfas. Tā reglamentē un uzlabo tās darbību, veģetatīvo nervu sistēmu. Lokāli, Pašsaprotama ieguvums no banku likšana ir sāpju un relaksācijas un palielina elastību stīvs cīpslas un muskuļus. Banku likšana palielina tīrīšanas limfas attece, vienlaikus novēršot sastrēgumu asinis no muskuļus. Ja banku likšana ir piemērota locītavu, asins plūsma uz locītava ir palielināts, un tur ir palielināta sekrēcija synoivial šķidruma uz locītavu dobumā.
Banku likšana terapija ir jāattīsta kā līdzeklis, lai atvērtu "meridiāniem" no ķermeņa. Meridiāniem ir caurules organismā caur kuru enerģijas plūsmu uz katru ķermeņa daļu un pa katru orgānu un audu. Ir pieci meridiāniem uz muguras, ka, kad atklāja, ļauj uzmundrinošu enerģiju ceļot visā korpusa garumā. Ir konstatēts, ka banku likšana, iespējams, ir labākais veids, kā atvērt šo meridiānu.
Banku likšana ir arī konstatēts, ietekmē organismā līdz četras collas audos, kas izraisa audu atbrīvoties no toksīniem, aktivizēt limfātisko sistēmu, skaidri kols šķēršļus, palīdzēt aktivizēt un skaidri vēnas, artērijas un kapilārus, aktivizē ādas, skaidri strijas un uzlabot varikozas vēnas. Banku likšana ir labākais dziļo audu masāža pieejama. Banku likšana, tehnika, ir ļoti noderīga un ļoti drošas, un var viegli pieredzi un iekļaut jūsu ģimenes veselības aizsardzības praksi.
Banku likšana terapija stimulē arī orgānu saistīto refleksa zonu ādu, lai vēl vairāk uzlabotu funkciju iekšējo orgānu, piemēram, kuņģī, aknās, nierēs un zarnās. Masāža banku likšana var arī palielināt imunitāti kādā noteiktā jomā, jo sūkšanas rada atbrīvošanu histamīna līdzīga viela ādas, kas stimulē imūnās sistēmas atbildes reakciju.
Banku likšana Therapy arī atbrīvot toksīnus, padara ķermeņa līdzsvaru, vienlaikus rosinot ādu un pamata muskuļus un palielina asinsriti un limfas kuģiem, tas veicina atbrīvot toksīnus, kas ir uzkrāti šajā jomā. Ja enerģijas (qi), ir plūstošs, asinis plūst labi, un, kad enerģija (qi) ir pārslogotas asinis engorged, banku likšana izdarīt līdzsvaru par labu mūsu veselībai, banku likšana izkliedē un pārceļas, izdarot sūkšanas un spiediena Qi. Banku likšana lieto, kad Qi ir bloķēts noteiktos punktos, vai tad, kad Qi ir nepieciešams izstrādāt uz virsmas struktūrai, no dziļi.
Banku likšana ir dramatiska detoksikācijas iedarbība uz ādu un asinsrites sistēmu. Palielinot plūsmu asins un asins plazmas caur vēnu un artēriju, banku likšana uzlabo tīrīšanas un noņemšanai toksīnus. Tas detoksikāciju nevar novērot pēc viena ārstēšanas, bet pēc apmēram 4:57 ārstēšanu, būs ievērojams uzlabojums krāsu par savu toni.
Banku likšana izmanto arī tad, kad asins plūsma ir nepieciešama. Banku likšana izmanto arī, lai nāk aizsprostojumi asinis un šķidrumos ievainoti audos. Piemēram, banku likšana lieto, lai ārstētu saaukstēšanās un plaušu infekcijas, jo tiek uzskatīts, ka iesūkšanas izkliedē un enerģiju qi, kas kļuvis bloķēta un Ieslodzījuma plaušās. Banku likšana var arī izraut "vēja cold", kas ķīniešu medicīnā tiek uzskatīts, ka tas izraisa plaušu infekciju.
       
Banku likšana terapijas ietekme uz gremošanas orgāniem ir palielināt to gremošanas sekrētu un uzlabot viņu peristaltiskā kustību. Banku likšana var uzjundīt apetīti, stiprina kuņģi un gremošanu, uzlabo žults plūsmu un vielmaiņu, atbrīvot aizcietējums un veicināt pareizību zarnu trakta darbību.

     
Banku likšana ir izdevīga, un norādīja uz vairākiem traucējumi vairāku orgānu sistēmām:
     
Gremošanas sistēma: aizcietējums, caureja, kairinātu zarnu sindroms (IBS)
     
Vital, Vielmaiņas: zems enerģijas, nogurums, anēmija, audu atrofija, celulīta, novājēšana, ķermeņa masas palielināšanās - normalizē ķermeņa svaru.
     
Nervu sistēma: galvassāpes, depresija, emocionāla problēmas - līdzsvaro nervu sistēmu.
     
Ginekoloģiskās: menstruālā sāpes, noklusējumus vai neregulāras menstruācijas
     
Skeleta-muskuļu: Vietējais piemērošanu, vajadzības gadījumā, muguras sāpes, artrīts, traumatisku traumas, lumbago, išiass.
     
Elpošanas un asinsrites: astma, bronhīts, saaukstēšanās un gripa, augsts asinsspiediens. Pastiprināta asins pieplūde ādai, ir terapeitisks daudziem dažādiem ādas bojājumi.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق