المتابعون

الأربعاء، 4 مايو 2011

Masaj (Hareketli) Cupping

Masaj (Hareketli) Cupping
Dr / Helmy Saleh Ahmed
Dr_ahmedcupping@yahoo.com

Masaj Tanımlar Cupping
Spor Cupping
Spor işlevleri çukurluğu
Masaj Faydaları Cupping
Çukurluğu Masaj Teknikleri
Göğüs Cupping Masaj
Kontrendikasyonları Vakum masaj


Masaj çukurluğu veya eşleştirme uygulaması almazsanız ünlü çukurluğu yöntemleri, Glide-Cupping Masaj biri.

Masaj Tanımlar Cupping
Ama aşağıdaki tanımlar gösterildiği Cupping Masaj, ne:
Masaj Cupping AH Saleh 2010: ". Cilde masaj yağı ile vakum bardak kullandığı bir yöntem"
Masaj Cupping AH Saleh 2010 "bardaktan statik ve dinamik hareket arasında, özel masaj hareketleri bir fincan kullanılan veya taşımak farklı şekillerde cilt yüzeyinde fincan negatif basınç etkisi altında kullanarak çukurluğu yöntemlerden biri petrol ürünleri, hangi tedavi amacına göre değişir. "
Masaj Cupping "Patrick" masaj çukurluğu tedavi çukurluğu antik sanatın modern bir uyarlaması olduğunu söylüyor. Emme ve negatif basınç oluşturarak, çukurluğu için kullanılır: Drain aşırı sıvı ve toksin yapışıklıklar gevşetin ve bağ dokusu asansör, durgun deri ve kaslara giden kan akımı getirmek ve rahatsızlık vermeden derin doku masajı haddeleme eylem taklit. O, sözleşmeli için, gergin bir durum değildir ağrılı kas dokusunun tedavi çukurluğu sadece birkaç dakika hızlı bir şekilde yumuşatmak için.
Çukurluğu Koşu - yağ ve bir fincan vücut yapıştırılır düzenli masaj gibi geniş bir alanda uygulanan sonra mühür bozmadan etrafında taşındı. Fincan aslında elinizle gibi masaj yapar. Bu çapraz fiber, derin doku ve effleurage yapabilirsiniz
Eğer cam bardak veya plastik veya bambu Cupping Masaj, en iyi uygun bardak, cam veya plastik bardak görebilirsiniz. Burada kan damarlarının dilatasyonu yol açan bir dermatom olarak modern bilimin bilinen hatları ile masaj onları özellikle deri, fincan içine derinin katmanları geri çekilmesi için negatif basınç kurşun, ve böylece kan akımının artması Eğer hareketi sık sık kan damarları Masaj Cupping yapmak doku, dolgunluk ve bir boşaltma, bu nedenle kan damarlarını ve cilt dokusunun bir spor olarak kabul edilebilir için.
Çukurluğu Masaj bir kozmetik ve tedavi edici etkisi olduğu, bu felce uyluk gibi belirli alanlarda selülit tedavisinde kullanılır ... vs, kas tonusu yardımcı olur ve cildin elastikiyetinin geri yükleme.
Terapötik masaj Cupping (Vakum Kupası masaj terapisi), non-farmakolojik anlamına gelir biri olma fizyolojik iyileşme çok vücudun fonksiyonel iyileşme geri etkili olduğu iç organlarda şifa etkisi.
Tedaviler çukurluğu, periferik dolaşımını uyarır ve cilt ve kasların beslenmesi geliştirir, dokuların tıkanıklık kaldırır ve çıkış miktarı kan akımı ve lenfatik topikal cilt ve doku sonucunda aktive toksik ürünler ve oksitleyici cilt, artar etkisi iç organların damarları aracılığıyla refleks oluşur vakum, cilt güçlü ve kas esnekliği, (belki açlık üzerinde en belirgin işaretler çukurluğu sonra şeker hastaları tarafından keçe) ve cilt altında metabolik süreçlerde önemli bir artış olur ve giderek tedavi selülit başlamadan önce kaldırılması gerekir kolaylığı sızma açıklar lenf sistemi, hareket.
Spor Cupping

Spor çukurluğu AH Saleh 2006: Isınma için bir yöntem, Rehabilitasyon süreci, İlk yardım ve kurtarma Regain iyileştirici olarak spor alanında kuru çukurluğu, ıslak çukurluğu, su çukurluğu, masaj çukurluğu ile sporcular ile teknik ve elektrik çukurluğu çukurluğu organizatörü uygulamaları ve iyileşme ve rahatlama sağlamak için canlılık geri getirme ve güç ve esneklik korumaya yardımcı amaçlayan iyi Spor Formlar, elde etmek.

masaj çukurluğu amacı önce veya büyük efor sonrası bir sporcunun ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır - kas gerginliği azaltmak için esneklik teşvik etmek ve önlemek için, şişme rahatlatmak için, yorgunluk akıtmak için, maksimum performans için sporcu hazırlamak yaralanmaları ve yaralanma sonrası rehabilitasyon.
Spor Masajı Cupping herhangi bir sporcu için çok önemlidir. yaralı olsun ya da olmasın, masaj ve sağlık için gerekli olan iyi sporcu olmanın hem fiziksel hem de psikolojik yararları vardır.

Spor Masajı Cupping gücünü ve esnekliğini korumak ve vücudunuzun bile gerekli bilemezsiniz şekilde iyileşmek açılmanızda yardımcı olacaktır. Sporcuların dünya çapında kendi vücut eğitim, yarışma sonrası gerekli bakımı ve oyunlar ve hasar vermek çukurluğu spor dönüyor.

Spor Masajı Cupping etkilidir: kas ve tamir edilmesi gereken dokulara besin geri getiriyor. Laktik asit kaldırılması ve kasların sağlıklı sürdürmek için gerekli oksijen olsun.

doku sıkı ve sertleşmesine olsun bu yana sık sık uzatmayayeltenmişti zor, o bölgede inşa ve gelecek yaralanmalara karşı korunmaya yardım edecek esnekliği geri gerilim serbest bırakmak için kasları germek yardımcı olacaktır çukurluğu spor.
Atletik Müşteriler genellikle tedaviye en seans daha uzun onlarla kaldı ve etkileri kümülatif olarak raporlama, olumlu tepkilerle deneyim yanıt. Bir sporcu "Bu ultrason terapi etkisi gibi," hiçbir ağrı var, ücretsiz hareket çaldı diyor, ve çok güzel.

Spor işlevleri çukurluğu
Sizinle güvenle çukurluğu kullanabilirsiniz herhangi atletik gibi: İkincisi, Dansçılar, Motorcu, Takım oyuncuları - Futbol, ​​Futbol, ​​Beyzbol, Basketbol, ​​vs, jimnastikçiler, yüzücüler, Golf, Tenis oyuncuları, Dalgıçlar, binicilikle, Kong fu ... ve pek çok diğerleri.
Soğuk, astım koşulları, artrit, donmuş omuz, spazmlar, şiş eklemler, sinir sıkışması, üreme sorunları, baş ağrısı ve dengesizlik fibromalgia gibi için kas, menisküs, Ligamentler, Tendinit, Suşlarının sakatlıktan Çeşitli hastalıklara için de kullanılır.
Eğer masaj çukurluğu spor kullanabilirsiniz sporda birçok işlevi vardır:
- Rehabilitasyon.
- Warm-Up.
- İlk yardım.
- Hız kurtarma.

Masaj Faydaları Cupping
Gelişmiş Enerji Akışı
geleneksel Arap ve Çin tıbbında ise, çukurluğu vücut boyunca enerji akışını artırmak için kullanılır. kaynaklanacak morluklar yüzey ve çıkarken vücuda gelen negatif enerji unsurlar olduğu düşünülmektedir. Bardak da akupunktur ve shiatsu masaj sırasında uyarılır geleneksel enerji toplama noktaları, üzerine yerleştirilebilir. Sağlıklı bir enerji akışını artırmak için düşünülen hem fiziksel hem de iyi müşteri olmanın zihinsel.
Pain Relief
"Masaj Magazine" çukurluğu seans istemcilerin kronik ağrı rahatladım ve yaralı bölgelere hareket kabiliyetini arttırır yardım bulduğunu bildirdi. Bu ağrı deneyimli müşteri etkileri diğer masaj yöntemleri ile ilişkili ağrının daha uzun sürdüğünü bildirdi.
Gevşetmek Kaslar
çukurluğu bozukluğu ile ilişkili kas sertliği azaltmak için etkili bir yol olduğunu Fribromyalgia-symptoms.org raporlar. Çukurluğu kasları gevşetir ve bölgeye kan akışı getiriyor ve altta yatan kas dokuları yumuşatır, esneklik ve hareketlilik daha iyi bir anlamda yol açar.
Gevşeme
Diğer masaj yöntemleri gibi çukurluğu inanılmaz rahatlatıcı olabilir. Iş genellikle rahatlatıcı bir ortamda gerçekleştirilir terapistleri dokunma çok hafif. Terapist standart bir rahatlama masajı sırasında alacağı, yansıtma vuruş vücudun etrafında bardak hareket olabilir. oturumun amacı, vücudun farklı alanları hedef olsa da, bir çukurluğu tedavi gevşeme sizin genel anlamda artırabilirsiniz.
Çukurluğu Masaj Teknikleri

Aşağıda etkili masaj çukurluğu için on öneri:
1. Hemen hemen vücudun tüm alanları boyun, omuzlar, orta ve bel ve sakrum dahil çalıştı olabilir. Mide kalça ve uyluk nazik bir emme gerektirir.
2. çalıştırmak için çalışan emme sabit çukurluğu veya park kullanılan daha hafif bir emme gerektirir. basınç herhangi bir şekilde rahatsız Yani müşteri isteyin.
3. koşu hareketinde veya sürtünme modunda bardak kullanmadan önce, bölgede kolay bir düz kayma fincan hareket için yeterli yağ olmalıdır.
4. bardak uygularken, hareketleri bir ya da hafifçe yukarıya doğru nötr basınç uygulayarak uygulayıcısı ile düzgün olmalıdır.
5. arka ve üst uyluk ve kalçalarda ve geniş alanlarda çukurluğu çalıştırmak için en iyi yüzeylerdir. Geri genellikle büyük bardak kalabileceği küçük bir kısmını size en iyi sonuçları elde etmek için farklı göğüsleriniz için kullanabilirsiniz.
6. bardak Uzun vuruş drenaj sıvı birikimi yardımcı olabilir ve kan akışını uyarır.
7. daha küçük alanlar üzerinde bir fincan Cross fiber veya dairesel hareketlerle inatçı knot, yapışıklıklar ve sert doku ve selülit diğer türleri yardımcı olabiliriz.
8. çukurluğu kan geri çekilen kan onunla birlikte uçucu yağlar veya çamur şal formül berabere beri tamamladı selülit, fibromiyalji veya vücut olup tedavi çok daha etkili olduğunu, yakın yüzey ve herhangi bir uçucu yağ formülleri getirilir yapıldığında.
9. kaburgalar boyunca Cupping ribcage genişleme artırabilir ve derin nefes alma yarar. Bu astım veya emphasema olanlar yararlanabilir.
10. gluteus maksimus (sizin alt) bardak Güçlü çember hareketleri alanında (yapışıklıklar ve selülit kesiliyor birlikte) siyatik belirli tip kolaylığı yardımcı olabilir.
11. Akciğer Geri Shu noktalarında sabit çukurluğu göğüs genişlemesi ile yardımcı olabilir ve göğüs tıkanıklığı hafifletmeye yardımcı, öksürük ve astım.
12. 3 ila 15 dakika arasında masaj çukurluğu oturum için en iyi zaman, sen dolaşım reaksiyonu belirlemek ve gerektiğinde emme ayarlamak yakından izlemek gerekir. Yavaş yavaş basınç ve artırmak hafif bir orta ile başlamak iyi bir fikirdir.
Göğüs Cupping Masaj

Kontrendikasyonları vakum masajı (Masaj Cupping) ve fizik tedavi prosedürleri
Tüm prosedürler hekim ile koordine edilmelidir. bir hastalık durumunda veya yönettiği bir uzman danıştıktan sonra Kurşun masaj yapın.
"Cupping" zayıflık, deri hastalıkları ve ağır duyarlılığı, kan hastalıkları, hastanın dramatik tükenmesi kanama aktif bir sahne, benign ve malign tümörleri, akciğer kanaması, akciğer tüberkülozu, kalp ritim ve iletim, esansiyel hipertansiyon 3 derece bozuklukları .
omurga, kadınlarda kalp, böbrek ve meme kanseri alanında fincan koyamazsınız.
1 - Biz (hiç bardak koymayın) hemofili, lösemi, şiddetli anemi, kanser ve kan hastalıkları ile diğer çukurluğu masaj kullanımını tavsiye etmiyoruz.
2 - Hassas ciltler ve ülser ve kanser bir sargı gör.
3 - Arterler ve lenf düğümleri.
4 - tümörler alanları, dış yaralar, kırıklar, varis, ülser, cilt yüzeyine yakın kan damarlarını önemli.
5 - duyu organları ve cinsel organına yakın.
6 - gebelik, menopoz, tüberküloz aktivite, spastik felç bir dönemde.
7 - Yüksek basınç, kalp hastalığı, solunum yetmezliği.
8 - Çocuklar üç yıldır en az.
9 - iç organların iltihabi hastalıklar ile yasaklar.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق